Onze gevarieerde menukaarten kunt u via de onderstaande links bekijken:

Afhaalmenu
Nagenoeg alle gerechten op onze menukaart kunt u ook bij ons afhalen. Bijvoorbeeld kip piri piri, sateh of spareribs vanaf slechts €17.75. Tot uw gerecht gereed is kunt u in een prettige ambiance wachten aan de bar.

A la carte menu Zomer 2019

Klik hier voor de a la carte menukaart inclusief de kaart voor Eindeloos Proeven € 26,75 (pag.4) 

Wijnkaart
Klik hier voor onze uitgebreide wijnkaart

Keuzemenu t.b.v. gezelschappen v.a. 10 personen
U kunt kiezen uit de € 25.- menukaart of de € 30,- menukaart, al naar gelang uw budget.
Klik hier voor ons keuzemenu van € 25,-.
Klik hier voor ons keuzemenu van € 30,-.

Klik hier voor Eindeloos proeven menu voor 10 of meer personen € 26.75

Vragen of speciale wensen?
Heeft u vragen over onze menukaart of speciale wensen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het telefoonnummer 020  482 55 54 of via het e-mailadres info@juffrouwtoktok.nl

Wat onze gasten zeggen:

O.P. Wouters

Wij hebben dinsdag 13 april 2010 met een groep van 11 personen gegeten bij Juffrouw Tok Tok. Reserveren via de mail ging heel gemakkelijk en werkt uitstekend. In tegenstelling tot andere restaurants konden wij ondanks dat wij met een iets grotere groep kwamen van de kaart eten en werden wij niet verplicht een vooraf samengesteld menu te bestellen. Het eten werd gelijktijdig opgediend en was van uitstekende kwaliteit.

Iedereen in de groep was uitermate positief over zowel het eten als de vriendelijke bediening. Glazen werden tijdig aangevuld zonder opdringerig over te komen en de sfeer was gezellig. De kip Piripiri was heerlijk en qua desserts is de bijenkorf van marsepein met honingijs een aanrader! Wij komen zeker terug!