Onze gevarieerde menukaarten kunt u via de onderstaande links bekijken:

Afhaalmenu
Nagenoeg alle gerechten op onze menukaart kunt u ook bij ons afhalen. Bijvoorbeeld kip piri piri, sateh of spareribs vanaf slechts €17.75. Tot uw gerecht gereed is kunt u in een prettige ambiance wachten aan de bar.

A la carte menu Zomer 2019

Klik hier voor de a la carte menukaart inclusief de kaart voor Eindeloos Proeven € 26,75 (pag.4) 

Wijnkaart
Klik hier voor onze uitgebreide wijnkaart

Keuzemenu t.b.v. gezelschappen v.a. 10 personen
U kunt kiezen uit de € 25.- menukaart of de € 30,- menukaart, al naar gelang uw budget.
Klik hier voor ons keuzemenu van € 25,-.
Klik hier voor ons keuzemenu van € 30,-.

Klik hier voor Eindeloos proeven menu voor 10 of meer personen € 26.75

Vragen of speciale wensen?
Heeft u vragen over onze menukaart of speciale wensen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het telefoonnummer 020  482 55 54 of via het e-mailadres info@juffrouwtoktok.nl

Wat onze gasten zeggen:

Hidding

Gisteravond heerlijk gegeten, mooie omgeving, en de hond mocht zelfs mee. Wij nemen altijd alle tijd om eerst even bij te kletsen voor we bestellen, en dat kan hier !! Heerlijke kleine broodjes met kruidenboter en zongedroogde tomatentapanade. Echt verrukkelijk.

Menukaart zit veel variatie in, niet makkelijk kiezen dus. Ook de heerlijke Tournedos waren prima rood en rosé gebakken. Garnering was ook heerlijk, vooral de salade. Dessert met marsepijn (hoe krijg je het voor elkaar) en honingijs moet je hebben geproeft. Ook de bediening loopt niet constant rondjes door de zaak (gelukkig), en je moet even een blik opvangen om te bestellen, maar voor de rest PRIMA!!!