Over ons

Juffrouw Tok Tok is gevestigd in het authentieke eieren pakhuis "De Eierkorf" (anno 1836) en behoort, samen met het naastgelegen pakhuis "De Papegaai", tot de oudste pakhuizen van Landsmeer. Het voorste deel van De Eierkorf deed vroeger dienst als woonhuis en het achterste deel als pakhuis. In de kelders werden vroeger de eieren in het kalk bewaard, ter conservering. Aan de voorgevel van het pand hangt nog altijd een eierkorf, als referentie naar de voormalige bestemming.

Sinds 1995 is Juffrouw Tok Tok eigendom van Ingrid en Raymond Eeken. Ingrid vervult de rol van maitre en chef kok Raymond zwaait de scepter over de keuken. De afgelopen 22 jaar hebben Ingrid en Raymond, samen zoon Deryl en hun medewerkers, een vaste klantenkring opgebouwd, veelal inwoners van de gemeente Landsmeer en Amsterdam-Noord. Juffrouw Tok Tok is een laagdrempelig restaurant met schappelijke prijzen en een prachtige en zeer sfeervolle ambiance. Gedurende de seizoenen koopt chef kok Raymond regelmatig verse producten buiten de kaart om. Er is dus een grote kans dat u nog meer keuze heeft dan de kaart vermeld.

Bij Juffrouw Tok Tok kunt u alleen, met z'n tweeën of met een heel gezelschap terecht. Ook kunt u bijna alle gerechten afhalen die op de menukaart staan. Wij zijn geopend van dinsdag t/m zondag vanaf 17.00 uur. 's Maandags zijn wij, op afspraak, tevens geopend voor grotere gezelschappen.

Telefoon: 020 482 55 54
E-mail: info@juffrouwtoktok.nl

Wat onze gasten zeggen:

O.P. Wouters

Wij hebben dinsdag 13 april 2010 met een groep van 11 personen gegeten bij Juffrouw Tok Tok. Reserveren via de mail ging heel gemakkelijk en werkt uitstekend. In tegenstelling tot andere restaurants konden wij ondanks dat wij met een iets grotere groep kwamen van de kaart eten en werden wij niet verplicht een vooraf samengesteld menu te bestellen. Het eten werd gelijktijdig opgediend en was van uitstekende kwaliteit.

Iedereen in de groep was uitermate positief over zowel het eten als de vriendelijke bediening. Glazen werden tijdig aangevuld zonder opdringerig over te komen en de sfeer was gezellig. De kip Piripiri was heerlijk en qua desserts is de bijenkorf van marsepein met honingijs een aanrader! Wij komen zeker terug!